Vad händer 2018?

Klubbkvällar

Första måndagen i månaden ses vi på klubben kl 19 till 21 för fika och pratar om motor anekdoter från förr och nu. Alla är välkomna att planera och lägga fram förslag om utflykter och andra motorevemang vi kan åka till. Alla motorintresserade är välkomna att delta i samvaron även icke medlemmar. Radiostyrd bilsport har också träff samma dag.

Datum: 9 april, 7 maj, 4 juni 

 

Till alla er som vill vara med på klubbens kommande arrangemang, finns det alltid behov av funktionärer, så alla medlemmar är välkomna till våra arrangemang, som deltagare, funktionär eller bara som åskådare.

 

Cykel

SMK Uppsala cykel anordnar under året:

Upplandscup lördag 9 juni

BMX SM 7 juli

Svealandscup 5 lördag 25 augusti

 

Rally

Rally DM tävling 29sep är första och sista tävligen. Bara en tävling i Uppland. Stor önskan om funktionärer till tävlingen. Allt från start till mål och vägvakter.

 

Offroad

Kördagarna på Rörken, premilinära datum för 2018.

6/1-18, 3/2-18, 3/3-18, 7/4-18, 5/5-18, 2/6-18, 7/7-18 (eventuellt 20/-18 SOT), 4/8-18, 31/8 - 2/9-18 10 års jubileum för Offroaden på Rörken (Orienterings tävling), 6/10-18, 3/11-18, 1/12-18

 

Formula Offroad

Formula Offroad har två nästan helt spikade tävlingar Formula offroad på Åland 9 - 10 Juni

Formula offroad Rättvik (Classic Car Week), 1 augusti, tävling samt 3 eller 4 augusti beroende

på väder, vattenkörning på Siljan.

 

Radiostyrd bilsport

RB fortsätter att ha medlemskvällar första måndagen i månaden. Vi träffas på klubben då vi pratar, fikar och meckar. Vi lägger ut information om detta på smkuppsala.se och vår facebookgrupp (SMK Uppsala Radiostyrd Bilsport Formula offroad & Crawling). Och när vädret tillåter träffas vi på någon av de banor som sektionen har hittat i och kring Uppsala.

Övriga sektioner planerar också evenemang för 2018.

 

 

Årsmöte SMK Uppsala tisdag 27/2

KANSLI: Medlemmar inbjuds till föreningens årsmöte tisdagen den 27:e februari kl. 19.30. Fika från 19.00 i klubbhuset på Bergsbrunnagatan 4.

Motioner från medlem skall vara styrelsen tillhanda senast den 4:e februari. För dagordning klicka på "Läs mer"

Läs mer...

Toaletter är levererade

Då var 4 st toaletter levererade till klubben i dag. Vi får tacka Sture B för att han tipsade klubben om dessa och att han ordnade med frakten också.

Michel Lindskogs foto.Michel Lindskogs foto.

Snart kommer medlemsavier gällande medlemskap i SMK Uppsala för 2018

Camilla Tibblins foto.

Bäste medlem


Inom kort kommer medlemsavier gällande medlemskap i SMK Uppsala för 2018. Om du har varit medlem i klubben i 25 år eller mer blir du på förslag av styrelsen utnämnd till hedersmedlem på årsmötet. Hoppas du har uppmärksammat att vi har medlemskvällar i klubbhuset, se smkuppsala.se för mer information. Med önskan om ett fortsatt gott SMK Uppsala-år!

Läs mer...

Julfika på klubben

 

Hej medlem,

Den 4:e december bjuder vi in dig till julfika i klubbhuset på Bergsbrunnagatan 4. Vi har tidigare under hösten haft klubbträffar på första måndagen i månaden och julfikat blir det sista för i år. Så skriv in i kalendern att det är julfika på klubben, ta med en eller par klubbkompisar också. För att det inte ska finnas för lite fika till alla som kommer behöver vi veta att just du kommer, vill vi att du anmäler dig via formuläret nedan.

Jag kommer!