Novemberkåsaträffar även 2017

NOVEMBERKÅSAN: Nu kan vi nog lämna Novemberkåsan 2016 till handlingarna. Därmed inte sagt att vi skall sluta att träffas. Det får ju inte bli som efter Kåsan 2006, alla bara försvann och dök upp igen 2014 när vi började planera 2016-års Novemberkåsa.

Jag tycker att vi träffas första måndagen i månaden, om det inte är en helgdag, fikar och har allmänt trevligt.
Man kan t.ex. ta med sig någon bra film som kan vara av intresse för alla.

Första träffen blir då måndagen 6:e februari kl. 19.00.
Jag ser till att det finns kaffe och bröd.

Det är viktigt att vi sprider det här till vänner och bekanta, man behöver inte vara medlem i klubben för att få komma, men kanske blir senare.

Med vänliga hälsningar / Best Regards
Christer Eriksson

TV- och radiosändning från NOVEMBERKÅSAN

ENDURO: När den 92:a Novemberkåsan arrangeras den 5-6 november i trakterna av Knivsta, med SMK Uppsala som arrangör, kommer det finnas bra möjligheter att följa tävlingen på internet.
Det är arrangörsklubbens mediasektion som kommer att direktsända Novemberkåsan 2016 på sin egen webbtvkanal www.smkplay.se. Webbproduktionen görs av mediasektionen, som sedan 2012 producerat sändningar från bland annat Rally-SM, Formula Offroad NEZ och BMX-SM.

Läs mer...

Novemberkåsa möte 5 april

SMK Uppsala arrangerar Novemberkåsan 2016 och tisdag den 5:e april är nästa planeringsmöte i klubbhuset. Alla intresserade är välkomna till mötet. Möte börjar kl 19.00

Dags för den 92:a NOVEMBERKÅSAN

ENDURO: Den anrika motorcykeltävlingen Novemberkåsan arrangeras i år den 5-6 november med SMK Uppsala som arrangör. Det är i år den 92:a upplagan av tävlingen sedan starten 1915 och för SMK Uppsala är det 10:e gången klubben arrangerar tävlingen.


Centrum för årets tävling blir i år förlagt till Knivsta, söder om Uppsala, där start/mål- och serviceplats blir beläget mitt i centrum och i direkt anslutning till Kommunhuset, i vilket också tävlingshögkvarteret är förlagt.

Läs mer...

Kåsan körs i Knivsta 5-6 november

 

Det är med stor glädje vi kan meddela att start och mål för Novemberkåsan 2016 kommer att vara i Knivsta den 5-6 november 2016.

Underkategorier