Medlemskap

Stöd SMK Uppsala och bli medlem.

Medlemsavgifter för 2020

Ungdom  = 150 kr
(födelseår 2002 - 2019)

Seniorer = 300 kr
(födelseår tom 2001)

Familj = 500 kr 
(Minst två familjemedlemmar och ska vara boende på samma adress.) Läs mer om medlemskap familj

 

Så här blir du medlem!

Fyll i formuläret genom att klicka på länken "Medlemsansökan" och följ anvisningarna. När du har skickat in din medlemsansökan via formuläret, skicka ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och tala om att du har ansökt om att bli medlem och vilken sektion du vill tillhöra. Vi behandlar din ansökan så snart vi kan och skickar inbetalningskort till dig via vanlig post.

Har du några frågor kring ditt medlemskap eller vill lägga till eller ändra någon uppgift, skicka ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

 

 

Betalning av medlemsavgift
Betala till privatgiro 315 67-1, ange fakturanummer och medlemmens namn inbetalningen avser.

Medlemskap familj
Familjemedlemmar som är folkbokförda på samma adress kan begära medlemskap familjOm du och din familj fortsättningsvis vill betala denna typ av medlemsavgift, kontaktar du SMK Uppsalas medlemsregister.

Kontakta medlemsregistret senast 1 månad före årskiftet och meddela att ni vill ändra till medlemskap familj. Sker detta mindre än 1 månad före årskiftet gäller ordinarie avgifter för respektive familjemedlem.

Så här gör du:
1. Skicka ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och berätta att ni vill betala avgift för familj.
2. Ange namn, personnummer för samtliga personer som ska ingå i medlemsavgift familj.
3. Om någon i familjen inte är medlem, ansöker personen medlemskap i SMK Uppsala. Ändring till medlemsavgift familj träder i kraft vid kommande års medlemsaviutskick.

Licens 2020
Licens i respektive specialidrottsförbund kan du ansöka då medlemsavgift för 2020 är betald till klubben. Vänd dig till din sektion om du har frågor kring licensansökan.

Saknar du din faktura?
Om du inte har fått din faktura eller att den på annat sätt saknas. Skicka ett mejl till oss och vi hjälper dig. Skicka till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., vi återkommer så snart vi kan.

Utträde ur klubben
Om du önskar att inte längre kvarstå som medlem kontaktar du Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och begär utträde ur klubben. Ange fakturanummer och medlemmens namn medlemskapet avser. Det är även den adressen du vänder dig till om du har frågor gällande ditt medlemskap.

 

 

Hälsningar
SMK Uppsalas medlemsregister